6932418380 Τρίκλινο, Κέρκυρα gogaspetros.a@gmail.com
 
 
 
     
     
  Fine Art
Τοποθέτηση Πλακιδίων & Μαρμάρων Κέρκυρα - Ανακαινίσεις Κτιρίων Κέρκυρα.


Η επιχείρησή μας “Fine Art” η  οποία βρίσκεται στην Κέρκυρα, δραστηριοποιείται δυναμικά για περισσότερα από 30 χρόνια με την τοποθέτηση πλακιδίων και μαρμάρων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Κέρκυρα.

Κατά την διάρκεια όλων αυτών των χρόνων, η επιχείρησή μας, έχει φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων χάρη στα οποία έχει καταφέρει να κατακτήσει μια ισχυρή φήμη για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της και τον επαγγελματισμό της.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
  ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ

μπορούμε να έρθουμε στο χώρο σας, ώστε να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις που θα καλύψουν πλήρως τις ανάγκες σας.

Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό, μπορούμε να ανταποκριθούμε άμεσα με τις καλύτερες λύσεις σε κάθε εργασία τοποθέτησης πλακιδίων και μαρμάρων.

Παράλληλα, συνεργαζόμενοι με τους καλύτερους τεχνίτες, μπορούμε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις, αναλαμβάνοντας την επίβλεψη και την οργάνωση ολόκληρης της διαδικασίας της ανακαίνισης της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου. 
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για μια ανακαίνιση ενός δωματίου ή για μια ολοκληρωτική ανακαίνιση του κτιρίου σας, η επιχείρησή μας, μπορεί να αναλάβει την εκτέλεση των εργασιών παραδίδοντας το χώρο σας με το κλειδί στο χέρι.
 
     
 
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες τάσεις στο χώρο, μπορούμε να σας προτείνουμε τις πιο συγχρονες και ποιοτικές λύσεις που θα κάνουν τον χώρο σας κομψό και λειτουργικό.
 
     
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Κέρκυρα.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6932418380
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ