6932418380 Τρίκλινο, Κέρκυρα gogaspetros.a@gmail.com
 
 
 
     
     
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ & ΜΑΡΜΑΡΩΝ
Fine Art | Τοποθέτηση Πλακιδίων & Μαρμάρων Κέρκυρα - Ανακαινίσεις Κτιρίων Κέρκυρα.


Διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο, η επιχείρησή μας “Fine Art” η οποία βρίσκεται στην Κέρκυρα, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας την τοποθέτηση πλακιδίων και μαρμάρων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Κέρκυρα.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορούμε να ανταποκριθούμε στα πιο απλά αλλά και στα πιο πολύπλοκα έργα, παρέχοντας υπηρεσίες που ξεχωρίζουν τόσο για την υψηλή ποιότητά τους όσο και για την προσοχή τους ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΣΕ:
 
 
  Τοίχους
  Δάπεδα
  Πισίνες
  Κουζίνες
  Μπάνια
  Μπαλκόνια
  Εξωτερικούς Χώρους
 
     
     
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΣΕ:
 
 
  Δάπεδα
  Πάγκους Κουζίνας
  Εσωτερικές & Εξωτερικές Σκάλες
  Μπάνιο
  Περβάζια
  Ορθομαρμάρωση κτιρίου
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΤΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ

είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας, να μελετήσει τον χώρο σας και να σας προτείνει τις πιο σύγχρονες, λειτουργικές και κομψές λύσεις.

Είτε επιθυμείτε να ανακαινίσετε τον χώρο σας, είτε πρόκειται για νεόδμητο κτίριο, η επιχείρησή μας, είναι εδώ για να ανταπεξέλθει με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

Παράλληλα με την τοποθέτηση πλακιδίων και μαρμάρων, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε και κάθε είδους μερεμέτη που σχετίζεται με αυτές αλλά και να σας εγγυηθούμε ένα άψογο αποτέλεσμα, ανάλογο των αναγκών σας.
 
     
 
 
 
 
 
 
ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά προκειμένου να είμαστε σίγουροι για την άψογη ποιότητα του τελικού αποτελέσματος, φροντίζουμε για την εμπρόθεσμη ολοκλήρωση του έργου, ενώ δίνουμε έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Κέρκυρα.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6932418380
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ