6932418380 Τρίκλινο, Κέρκυρα gogaspetros.a@gmail.com
hero image
 
 
 
     
     
  Fine Art
Τοποθέτηση Πλακιδίων & Ανακαινίσεις Κατοικιών Κέρκυρα.


Η επιχείρησή μας “Fine Art” η  οποία βρίσκεται στην Κέρκυρα, δραστηριοποιείται δυναμικά για περισσότερα από 30 χρόνια με την τοποθέτηση πλακιδίων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Κέρκυρα.

Έχοντας φέρει σε πέρας έργα υψηλής ποιότητας, η επιχείρησή μας, μπορεί να αναλάβει κάθε είδους τοποθέτηση πλακιδίων, σε δάπεδα και τοίχους, υπεύθυνα και αξιόπιστα. 
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
  ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ

μπορούμε να έρθουμε στο χώρο σας, ώστε να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις που θα καλύψουν πλήρως τις ανάγκες σας.

Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό, μπορούμε να ανταποκριθούμε άμεσα με τις καλύτερες λύσεις σε κάθε εργασία τοποθέτησης πλακιδίων.

Παράλληλα, συνεργαζόμενοι με τους καλύτερους τεχνίτες, μπορούμε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις, αναλαμβάνοντας την επίβλεψη και την οργάνωση ολόκληρης της διαδικασίας της ανακαίνισης της κατοικίας σας. 
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για μια ανακαίνιση ενός δωματίου ή για μια ολοκληρωτική ανακαίνιση της κατοικίας σας, η επιχείρησή μας, μπορεί να αναλάβει την εκτέλεση των εργασιών παραδίδοντας το χώρο σας με το κλειδί στο χέρι.
 
     
 
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες τάσεις στο χώρο, μπορούμε να σας προτείνουμε τις πιο συγχρονες και ποιοτικές λύσεις που θα κάνουν τον χώρο σας κομψό και λειτουργικό.
 
     
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για το την οικία ή τον επαγγελματικό χώρο που διαθέτετε στην Κέρκυρα.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6932418380
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ