6932418380 Τρίκλινο, Κέρκυρα gogaspetros.a@gmail.com
 
 
 

ΕΜΠΕΙΡΟ
& ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
 

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ
& ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
 

ΑΜΕΣΗ &
ΣΩΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
 
 
 
 
     Εξυπηρετούμε οικίες & επαγγελματικούς χώρους στην Κέρκυρα.  
 
 
 
 
 
 
  Fine Art
Τοποθέτηση Πλακιδίων & Ανακαινίσεις Κατοικιών Κέρκυρα


Η επιχείρησή μας “Fine Art” η  οποία βρίσκεται στην Κέρκυρα, δραστηριοποιείται δυναμικά για περισσότερα από 30 χρόνια με την τοποθέτηση πλακιδίων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Κέρκυρα.

Έχοντας φέρει σε πέρας έργα υψηλής ποιότητας, η επιχείρησή μας, μπορεί να αναλάβει κάθε είδους τοποθέτηση πλακιδίων, σε δάπεδα και τοίχους, υπεύθυνα και αξιόπιστα. 

Καλέστε μας για να συζητήσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες σας. 
 
     
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  
 
 
 
 
 
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ

Διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο, η επιχείρησή μας, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας την τοποθέτηση πλακιδίων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Κέρκυρα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορούμε να αναλάβουμε ολόκληρη τη διαδικασία της ανακαίνισης του χώρου σας, από τον σχεδιασμό και τη μελέτη μέχρι την υλοποίηση και την τελική παράδοση του έργου...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για το την οικία ή τον επαγγελματικό χώρο που διαθέτετε στην Κέρκυρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων. Δείτε εδώ μερικά εξ' αυτών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ