6932418380 Τρίκλινο, Κέρκυρα gogaspetros.a@gmail.com
hero image
 
 
 
     
     
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ 
Fine Art | Τοποθέτηση Πλακιδίων & Ανακαινίσεις Κατοικιών Κέρκυρα


Διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο, η επιχείρησή μας “Fine Art” η οποία βρίσκεται στην Κέρκυρα, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας την τοποθέτηση πλακιδίων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Κέρκυρα.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορούμε να ανταποκριθούμε στα πιο απλά αλλά και στα πιο πολύπλοκα έργα, παρέχοντας υπηρεσίες που ξεχωρίζουν τόσο για την υψηλή ποιότητά τους όσο και για την προσοχή τους ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
  Πολλές φορές απαιτείται η τοποθέτηση πλακιδίων στο χώρο του σπιτιού, της επιχείρησης, σε μία πισίνα ή σε κάποιον εξωτερικό χώρο.

Αν θέλετε λοιπόν να ανακαινίσετε έναν χώρο ή να δημιουργήσετε έναν καινούριο

μπορεί να ανησυχείτε για την εμφάνιση του τελικού αποτελέσματος και όχι μόνο!!
 
     
 
  Θα είναι ο τεχνίτης συνεπής;
  Γνωρίζει τα υλικά που πρέπει να χρησιμοποιηθούν;
  Θα έχει το έργο αντοχή στο πέρασμα του χρόνου;
  Αν υπάρξει κάποια δυσκολία κατά τη διάρκεια των εργασιών θα μπορέσει ο τεχνίτης να βρει τη κατάλληλη λύση;
  Θα καταλάβει τι ακριβώς θέλω και θα έχει την υπομονή που χρειάζεται ώστε να δημιουργηθεί κάτι που θα με ικανοποιήσει;
 
     
 
 
 
 
 
 
 
   
     
  Η επιχείρησή μας, μετά από χρόνια εμπειρίας, έχει μάθει να αναγνωρίζει τι θέλει ο πελάτης και προσέχει το κάθε τμήμα των εργασιών που χρειάζεται για την τοποθέτηση των πλακιδίων. Πραγματοποιεί από την αρχή σωστά καθεμιά από αυτές αποφεύγοντας τη σπατάλη χρόνου και χρημάτων!

Γνωρίζει ότι δεν θέλετε απλώς ένα έργο να ολοκληρωθεί ή να είναι μόνο λειτουργικό. Θέλετε να είστε σίγουροι ότι είναι τέλειο σε κάθε τεχνική λεπτομέρεια προκειμένου να απολαμβάνετε το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα και να είστε υπερήφανοι για αυτό!
 
     
     
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΣΕ:
 
 
  Τοίχους
  Δάπεδα
  Πισίνες
  Κουζίνες
  Μπάνια
  Μπαλκόνια
  Εξωτερικούς Χώρους
 
     
 
 
 
 
 
  ΕΣΤΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ
ΠΟΛΗ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

της τοποθέτησης και ιδιαιτέρα σε χώρους που απαιτείται εξειδίκευση, όπως είναι τα μπάνια και οι πισίνες ή η τοποθέτηση πλακιδίων μεγάλων διαστάσεων.
 
   
 
 
 
 
 
     
     
  ΤΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ

είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας, να μελετήσει τον χώρο σας και να σας προτείνει τις πιο σύγχρονες, λειτουργικές και κομψές λύσεις.

Είτε επιθυμείτε να ανακαινίσετε τον χώρο σας, είτε πρόκειται για νεόδμητο κτίριο, η επιχείρησή μας, είναι εδώ για να ανταπεξέλθει με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

Παράλληλα με την τοποθέτηση πλακιδίων, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε και κάθε είδους μερεμέτι που σχετίζεται με αυτές αλλά και να σας εγγυηθούμε ένα άψογο αποτέλεσμα, ανάλογο των αναγκών σας.
 
     
 
 
 
 
 
 
ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά προκειμένου να είμαστε σίγουροι για την άψογη ποιότητα του τελικού αποτελέσματος, φροντίζουμε για την εμπρόθεσμη ολοκλήρωση του έργου, ενώ δίνουμε έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για το την οικία ή τον επαγγελματικό χώρο που διαθέτετε στην Κέρκυρα.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6932418380
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ